De Troubadour Harpen  in Delft en Wehl


Loop eens binnen in de harpwinkel om op uw gemak door bladmuziek te bladeren of harpen uit te proberen, wij hebben altijd 30 tot 40 harpen op voorraad in de winkel staan.


Op iedere zaterdag staat de deur van 10.00 uur tot 13.00 uur open, natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een afspraak te maken voor advies over een nieuwe harp, het uitproberen van bladmuziek of het kopen van snaren. Dit is mogelijk doordeweeks, zowel overdag als ‘s avonds .


Wij zijn dé specialist op het gebied van Amerikaanse hakenharpen, onder andere met bijzondere decoraties en zeer uiteenlopende typen klanken. Van warme concertharpen met darmsnaren tot sprankelende Keltische harpen met carbonsnaren. U kunt bij ons terecht voor werkelijk alle maten hakenharpen, ook wel bekend als de Keltische harp, folkharp, klepjesharp of lever harp.


Of u nu op zoek bent naar een mooie, goed klinkende troubadour harp, een grotere  Keltische harp, of een klassieke concertmodel haken harp met uitgebouwde klankkast.


Ook verkopen wij occasion harpen, bladmuziek, materialen voor harptherapie en snaren. Daarnaast doen wij onderhoud en reparatie aan pedaal- en hakenharpen, zoals het opnieuw besnaren, intoneren, bevilten van pedalen en het herstellen van scheuren en beschadigingen en kunnen wij uw harp van een unieke decoratie voorzien.


Wij doen ons best om regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen, waaronder nieuwe modellen harpen, harpen van andere merken en nieuwe bladmuziek. Neem dus vooral regelmatig een kijkje op de website.

NIEUWS:


Reparatie en onderhoud:


De Troubadour harpen is officieel erkend servicepunt voor uw Camac hakenharp. U kunt bij ons terecht met al uw vragen omtrent onderhoud, reparatie en revisie aan uw harp. Voor zowel pedaalharpen als hakenharpen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige harptechnici staan voor u klaar.

Heeft u een antieke Erard of Naderman? In samenwerking met de gerenommeerde Michael Parfett Conservation Studio uit Londen kunnen wij zorgdragen voor vakkundige restauratie en reparatie van antieke pedaal- en hakenharpen. Zie ook onze Reparatie pagina.


Service nieuws:

                                   

- Heeft u geen auto tot uw beschikking, of is transport

van uw harp lastig voor u? U kunt een afspraak maken om uw hakenharp bij u thuis door onze eigen reparateur te laten nakijken, intoneren en indien mogelijk ter plekke te laten repareren. Voor grotere reparaties kunnen wij ook het transport van en naar ons harpatelier voor u verzorgen!


- Heeft u zelf geen vervoer, of schikt het niet om een harp op te halen? Wij bieden ook de mogelijkheid om uw nieuwe harp thuis te bezorgen!

                                   


Harples:

U kunt zich bij ons opgeven voor harplessen van Marije Groen en Jan Jonker C.T.H.P.

“HarpJan” zal bij ons in de winkel lesgeven en geeft zowel reguliere harples, toegespitst op de wensen van iedere individuele leerling, als harples gericht op de harptherapie en de IHTP opleiding.

Marije is een enthousiaste harpiste die veel met kinderen en beginners werkt.

Zie voor meer informatie de pagina “Leer harp spelen!”

                                   

 

Harp EHBO workshop

Wat te doen als er geen technicus in de buurt is?Wilt u met meer vertrouwen met uw harp leren omgaan? Het is een kwestie van dúrven.


In deze workshop zult u onder leiding van onze technicus Michel allerlei trucs leren en advies krijgen over problemen waar je als harpist tegenaan kunt lopen en die niet kunnen wachten tot de volgende servicebeurt.

Van het vervangen van een snaar tot het zelf oplossen van nare bijgeluiden. Een haakje werkt niet goed? Michel leert je wat je er aan kunt doen...


houd de workshop pagina in de gaten voor de volgende data en locaties!


§


NIEUW! de Nederlandse vertaling van Rainbow of Sound!Misschien wel het leukste lesboek voor kinderen is er nu ook in het Nederlands!!! Deel 1 en 2 zijn uit het Engels vertaald en nu bij ons verkrijgbaar voor €22,50 per deel.


§


Een bezoekje aan de makers


We zijn weer terug van onze reis langs de bouwers waar de prachtige harpen in onze winkel tot leven komen en hebben veel geleerd en gezien!
Harpsicle Harpen in de maak.


-§-


Harpen op hoog niveau in Wehl!


Een spectaculaire show van het Sky-motion team! Harpen in de lucht...
In de Silo in Wehl


-§-


De opening van de winkel in Wehl was één groot feest!


Genieten geblazen met alle activiteiten en prachtige muziek in Wehl tijdens de opening op 8 oktober.De workshops van Harpjan, Lisa Lynne en Aryeh Frankfurter waren een groot succes! Hopelijk heeft iedereen er veel van geleerd.‘s avonds werd iedereen getrakteerd op een prachtig concert van Lisa en Aryeh, twee fantastische artiesten. We hebben genoten!


We willen graag iedereen bedanken die deze dag samen met ons heeft willen vieren!


-§-


Meldt u ook aan voor onze nieuwsbrief!


Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent workshops, nieuwe producten en alles wat er speelt? Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief:


Aanmelden voor de nieuwsbrief van De Troubadour Harpen


-§-

 

- © De Troubadour Harpen - laatste update: 28 april 2018 -

Welkom bij De Troubadour Harpen

harpen voor groot en klein!

Veel Nieuwe bladmuziek! Bekijk de online prijslijst!https://www.detroubadourharpen.nl/harpen/download_prijslijsten_files/prijslijst_bladmuziek.pdf