De Troubadour Harpen in Wehl


Loop eens binnen in de harpwinkel om op uw gemak door bladmuziek te bladeren of harpen uit te proberen, wij hebben altijd 30 tot 40 harpen op voorraad in de winkel staan.


Op iedere zaterdag staat de deur van 10.00 uur tot 13.00 uur open, natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een afspraak te maken voor advies over een nieuwe harp, het uitproberen van bladmuziek of het kopen van snaren. Dit is mogelijk doordeweeks, zowel overdag als ‘s avonds .


Wij zijn dé specialist op het gebied van Amerikaanse hakenharpen, onder andere met bijzondere decoraties en zeer uiteenlopende typen klanken. Van warme concertharpen met darmsnaren tot sprankelende Keltische harpen met carbonsnaren. U kunt bij ons terecht voor werkelijk alle maten hakenharpen, ook wel bekend als de Keltische harp, folkharp, klepjesharp of lever harp.


Of u nu op zoek bent naar een mooie, goed klinkende troubadour harp, een grotere  Keltische harp, of een klassieke concertmodel haken harp met uitgebouwde klankkast.


Ook verkopen wij occasion harpen, bladmuziek, materialen voor harptherapie en snaren. Daarnaast doen wij onderhoud en reparatie aan pedaal- en hakenharpen, zoals het opnieuw besnaren, intoneren, bevilten van pedalen en het herstellen van scheuren en beschadigingen.


Wij doen ons best om regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen, waaronder nieuwe modellen harpen, harpen van andere merken en nieuwe bladmuziek. Neem dus vooral regelmatig een kijkje op de website.


- © De Troubadour Harpen - laatste update: 13 januari 2020 -

 

NIEUWS:


Reparatie en onderhoud:


De Troubadour harpen is officieel erkend servicepunt voor uw Camac hakenharp. U kunt bij ons terecht met al uw vragen omtrent onderhoud, reparatie en revisie aan uw harp. Voor zowel pedaalharpen als hakenharpen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige harptechnicus staat voor u klaar.

Heeft u een antieke Erard of Naderman? In samenwerking met de gerenommeerde Michael Parfett Conservation Studio uit Londen kunnen wij zorgdragen voor vakkundige restauratie en reparatie van antieke pedaal- en hakenharpen. Zie ook onze Reparatie pagina.


Service nieuws:

                                   

- Heeft u geen auto tot uw beschikking, of is transport

van uw harp lastig voor u? U kunt een afspraak maken om uw hakenharp bij u thuis door onze eigen reparateur te laten nakijken, intoneren en indien mogelijk ter plekke te laten repareren. Voor grotere reparaties kunnen wij ook het transport van en naar ons harpatelier voor u verzorgen!


- Heeft u zelf geen vervoer, of schikt het niet om uw zojuist gekochte harp mee te nemen? Wij bieden ook de mogelijkheid om uw nieuwe harp thuis te bezorgen!


Harples:


U kunt zich bij ons opgeven voor harplessen van Marije Groen en Jan Jonker C.T.H.P.

“HarpJan” geeft les in Delft en op diverse andere plekken in het land. Hij geeft zowel reguliere harples, toegespitst op de wensen van iedere individuele leerling, als harples gericht op de harptherapie en de IHTP opleiding.

Marije is een enthousiaste harpiste die veel met kinderen en beginners werkt. Zij geeft les in onze winkel in Wehl.

Zie voor meer informatie de pagina “Leer harp spelen!”

                                   

Goede voornemens voor 2020?


GA HARP SPELEN!


En dat is nu nog voordeliger! Start nu met huren en de eerste maand is gratis!


Deze actie is geldig t/m 29 februari!


- § -


Castlefest 2019 is weer voorbij!
Wij hebben weer genoten en hopelijk jullie ook!

Het was ongekend druk bij de stand met mensen die kennis wilden maken met de harp. Tijdens het Castlefest weekend hebben meer dan 300 mensen harp leren spelen!

Alle vrijwilligers die ons geholpen hebben heel erg bedankt en ook alle enthousiaste bezoekers natuurlijk! Hopelijk tot volgend jaar!


- § -


Nieuw Verhuurpunt in Zoetermeer!


Wij zijn erg blij dat wij in samenwerking met harpiste Sophie van Dijk een nieuw verhuurpunt in de Randstad hebben kunnen openen. Voortaan kunt u in Zoetermeer terecht voor het huren van een harp. Wij hebben hakenharpen in allerlei maten beschikbaar.

Harpiste Sophie zal u namens ons graag van dienst zijn om een geschikte huurharp uit te zoeken. Hieronder stelt zij zich voor.


Omdat Sophie het verhuurpunt combineert met haar optredens en lespraktijk kunt U uitsluitend op afspraak bij haar terecht. Hieronder ziet u hoe u haar kunt bereiken.Mijn naam is Sophie van Dijk en ik ben harpiste en harpdocente, wonend in Zoetermeer. 


Zowel harpsolo als met mijn duo Sophie-Louise en met Merwede Trio geef ik concerten door het hele land. Ik hou ontzettend van kamermuziek en vind het een uitdaging om in verschillende bezettingen te spelen. Als harpdocente ben ik verbonden aan Kunstencentrum de Kom in Nieuwegein. In Zoetermeer heb ik mijn eigen lespraktijk aan huis en in Soest geef ik les aan de Bachschool.

Na het behalen van mijn Bachelor en Master studie aan het conservatorium heb ik mijn certificaat voor Therapeutische Harpmuziek (International Harp Therapy Program) behaald en speel ik regelmatig in hospices en tijdens yoga- en meditatiesessies. Dit beschouw ik als een mooie en dankbare aanvulling op mijn werk als professioneel musicus!


Ik ben heel bij om samen te mogen werken met de Troubadour Harpen en kijk er naar uit om op deze manier meer mensen enthousiast te maken om harp te gaan spelen.

 

Je kunt me bereiken door een e-mail te sturen naar  sophie@detroubadourharpen.nl

je kunt me ook bellen op 06-20985044


- § -


De vernieuwde Teifi harpen

Nu te koop bij De Troubadour Harpen!
De bekende harpenbouwer Teifi uit Wales heeft de laatste tijd ontzettend hard gewerkt aan het verbeteren van hun harpen en was op zoek naar een partner met eenzelfde enthousiasme en liefde voor harpen als zij zelf hebben. Wij zijn dan ook trots om te kunnen vertellen dat deze mooie harpen vanaf nu bij ons in de winkel te bewonderen zijn!!


- § -


Harp EHBO workshop

Wat te doen als er geen technicus in de buurt is?
Wilt u met meer vertrouwen met uw harp leren omgaan? Het is een kwestie van dúrven.


In deze workshop zult u onder leiding van onze technicus Michel allerlei trucs leren en advies krijgen over problemen waar je als harpist tegenaan kunt lopen en die niet kunnen wachten tot de volgende servicebeurt.

Van het vervangen van een snaar tot het zelf oplossen van nare bijgeluiden. Een haakje werkt niet goed? Michel leert je wat je er aan kunt doen...


houd de workshop pagina in de gaten voor de volgende data en locaties!


-§-


Meldt u ook aan voor onze nieuwsbrief!


Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent workshops, nieuwe producten en alles wat er speelt? Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief:


Aanmelden voor de nieuwsbrief van De Troubadour Harpen


-§-

 

Welkom bij De Troubadour Harpen

wij maken uw (harp)droom werkelijkheid!

Wat zijn úw goede voornemens voor het nieuwe jaar?