Sluiting Showroom Delft

9 jaar geleden is dit hoe het begon. Inmiddels zijn we enorm gegroeid, is ons aanbod flink uitgebeid, zowel qua harpen als dienstverlening. Daarnaast bestaat er duidelijk de behoefte onder onze klanten aan een nog beter totaal-aanbod aan harpen en onderhoudsfaciliteiten onder één dak.


Dit, samen met de teruglopende bereikbaarheid van de winkel in Delft, heeft ons doen besluiten de showroom in Delft per 1 april 2019 te sluiten en onze aandacht volledig op onze locatie in Wehl te richten. De showroom wordt nog verder uitgebreid om ruimte te bieden aan nieuwe merken en producten en in het nieuwe harp-atelier kunnen wij u en uw harp nog beter van dienst zijn.

De winkel in Wehl is heel mooi gelegen, midden in het dorp, omringd door bossen en velden. Het dorp Wehl is heel hard bezig om extra fietsroutes uit te zetten, zodat iedereen kan ontdekken wat Wehl, het Montferland en de Liemers te bieden hebben. Wij zijn het daar helemaal mee eens, daarom lenen we onze klanten graag een paar steps uit om dit zelf te ervaren! Zo verandert een harp uitzoeken of het wachten tijdens een intonatiebeurt in een compleet dagje uit!

Desondanks zal het sluiten van ons filiaal in Delft voor een aantal van onze trouwe klanten een teleurstelling zijn. Wij zijn jullie allemaal zeer dankbaar voor alle jaren dat wij jullie in Delft hebben mogen verwelkomen. Daarom zullen wij ook niet zomaar helemaal uit de randstad verdwijnen! Wij zullen nog regelmatig voor onderhouds- en reparatiedagen in de regio aanwezig zijn en ook voor andere activiteiten, zoals verhuur en evenementen zullen wij voor u klaar staan.

Ik huur op dit moment een harp in Delft, wat nu?


Huurt u op dit moment in Delft een harp? U kunt natuurlijk gewoon door blijven gaan met huren. Wilt u na 1 april uw huurharp inleveren? Dan kunt u vanaf nu terecht bij harpiste Sophie van Dijk in Zoetermeer. Dankzij haar enthousiaste inzet kunnen wij vanuit Zoetermeer onze verhuur diensten in de regio voortzetten!

Dank je wel Sophie !!!

Ik heb harples van HarpJan in Delft!


Iedereen die bij HarpJan harples volgt in de winkel in Delft zal zich ook afvragen hoe nu verder?

Harpjan heeft inmiddels een nieuwe leslocatie in Delft kunnen vinden. Alle huidige leerlingen van Jan zijn hierover door hem geïnformeerd. Bent u ook geïnteresseerd in harples? Neem dan contact op met Harpjan (Jan Jonker) via harpjan@gmail.com

Mocht u naar aanleiding van het sluiten van ons filiaal met vragen zitten? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail op info@detroubadourharpen.nl en per telefoon op: +31 (0)6 2468 4863.


Marije Groen en Michel Roels