Contact en openingstijden

Wilt u meer informatie over harpen, harplessen of een keer een harp uitproberen? Neem dan contact met ons op! Voor alle algemene vragen kunt u bellen met de winkel in Wehl op nummer: 06-24684863 of mailen naar info@detroubadourharpen.nl.


Wij zijn ook op afspraak geopend (ook ‘s avonds!). Zo bent u verzekerd van 100% aandacht van ons en kunt u op uw gemak een aantal harpen uitproberen. Daarnaast zijn wij op zaterdag geopend van 10 uur tot 13 uur.


Telefonisch kunt u ons bereiken tijdens kantooruren en op zaterdag tijdens de openingstijden van de winkel. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat wij de telefoon niet kunnen aannemen, wij zijn dan met een klant bezig of op locatie aan het werk. Probeert u het in dat geval later nog eens, of stuur een e-mail. (Let op, berichten via Whatsapp worden NIET gelezen, stuurt u svp. een e-mail of bel ons) Alvast bedankt!

Lekker op uw gemak bladmuziek bekijken (voel u vrij om de muziek uit te proberen, er staan harpen genoeg) of voor vakkundig advies bij de aankoop van een harp. 
Voel u vrij om een afspraak te maken voor een ontspannen bezoek om eens rond te kijken en harpen uit te proberen. Ook het volgen van harples in de winkel is mogelijk!

Harpcentrum Wehl (dicht bij Arnhem, Doetinchem en de Duitse grens) op enkele minuten van de snelweg en tevens per trein bereikbaar!

(Google)

Grotestraat 21
7031 AG, Wehl
tel.: +31 (0)6-24684863
email: info@detroubadourharpen.nl 

In onze showroom in Wehl vindt u het meest uitgebreide assortiment aan hakenharpen. Van klein tot groot. Daarnaast vindt u hier een ruime keuze aan bladmuziek, accessoires en ook een uitgebreid assortiment leuke harp gerelateerde “goodies” en cadeauartikelen. 
Wij zijn op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur geopend en maandag t/m vrijdag op afspraak te bezoeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.
De winkel in Wehl ligt op drie minuten van zowel de snelweg A18 als het station en u kunt gratis voor de deur parkeren.


U kunt in Wehl met PIN betalen.

Delft / Zoetermeer
De showroom in Delft is gesloten. Om u een nog beter totaal-aanbod aan harpen en onderhoudsfaciliteiten onder één dak te kunnen bieden hebben wij besloten de showroom in Delft per 1 april 2019 te sluiten en al onze aandacht op onze hoofdvestiging in Wehl te richten.
Huurt u op dit moment een harp vanuit Delft? In samenwerking met harpiste Sophie van Dijk hebben wij een nieuwe verhuurlocatie in Zoetermeer! Neem contact met ons op voor details.

 
Op onze locatie in Zoetermeer kunt u alleen met PIN betalen!!!

Beetsterzwaag / Zoetermeer / ... (ook bij u op locatie)
Hier hebben wij een servicepunt (dus géén verkoop)! Hier kunt u op vooraf vastgestelde data terecht voor onderhoud aan uw harp. Meer weten over de eerstvolgende servicedata of wilt u dat onze reparateur bij u thuis langs komt? Neem contact op met onze vestiging in Wehl via info@detroubadourharpen.nl of per telefoon: +31 (0)6-24684863. mailto:info@detroubadourharpen.nl?subject=contact%20via%20de%20websitemailto:info@detroubadourharpen.nl?subject=contact%20ivm%20harphuur%20in%20Zoetermeer%20-%20weblinkmailto:info@detroubadourharpen.nlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2

Servicepunten!

Diverse locaties door het land! Misschien ook bij u? Neem contact met ons op voor de servicedata.

@: info@detroubadourharpen.nl

tel. +31 (0)6-24684863

Wehl

Harpcentrum Wehl

showroom + reparatieatelier

leslocatie


Grotestraat 21

7031 AG, Wehl

tel. +31 (0)6-24684863

@: info@detroubadourharpen.nl

geopend op zaterdag van 10 tot 13 uur

ma t/m vr: op afspraak